Etterlyser sjåfør - har funnet klær til hjelpeløs kvinne i gate i Sarpsborg

Funnet av politi på vei til jobb klokka 04.44.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har fått interessante publikumstips under etterforskningen av hva som har skjedd i forkant av at en kvinne i slutten 30-årene ble funnet hjelpeløs i en gate i Sarpsborg litt før klokka 05 lørdag morgen.

Hun hadde skader i ansiktet.

Lørdag ettermiddag var kvinnen ennå ikke kommet såpass til hektene at politiet først håper å få en sammenhengende forklaring fra henne selv.

- Publikum har funnet klesplagg fra kvinnen et kvartal unna der hun ble funnet. Og vi vil gjerne ha kontakt med sjåfør og passasjer i en stor mørk personbil som er sett nedover Sykehuskrysset ved 01-tiden og inn i Færders gate, der kvinnen ble funnet forkommen klokka 04.44, sier etterforskningsleder Daniel Holm hos Østfold-politiet til Dagbladet ved 16-tiden.

Det var en ansatt i politiet som oppdaget kvinnen da han var på vei til jobb, melder NRK.

Vitner har opplyst at det var en mannlig sjåfør som kjørte den mørke bilen, og at passasjeren som gikk ut trolig var en kvinne.

Det er ikke mistanke om at kvinnen er påkjørt av bilen.

Var på byen

Det er klart at kvinnen hadde vært på byen i Sarpsborg samme kveld, men politiet var av hensyn til etterforskningen tilbakeholdne med opplysninger om hvem hun skal være sett

- Fortsatt er det åpent for politiet hva som kan ha skjedd. Hun var beruset, nedkjølt og ute av stand til å ta vare på seg selv eller kunne forklare hva som hadde skjedd, sier politiets operasjonsleder Tom Sandberg til Dagbladet ved 09-tiden.

Kontaktet samboer

- Vi har funnet identiteten og kontaktet samboer, som dro rett til sykehuset. Han vil bli avhørt om hva han vet om kvinnenes bevegelser.

- Politiet er interessert i kontakt med vitner som kan ha sett noe, sier operasjonslederen til Dagbladet.

Færders gate er et boligområde noen kvartaler fra utesteder i Sarpsborg.

Kvinnen bor noen kilometer unna.

Ingen var siktet eller pågrepet i saken ved 16-tiden lørdag.