Etterlyser taxisjåfør etter gjenglederdrapet

Skal ha kjørt siktede Berquist etter skytingen.

SIKTET FOR DRAPET: Stig Bergquist, her fotografert sammen med forsvarsadvokat Morten  Furuholmen i forbindelse med en tidligere sak. Foto: Lise Åserud/SCANPIX
SIKTET FOR DRAPET: Stig Bergquist, her fotografert sammen med forsvarsadvokat Morten Furuholmen i forbindelse med en tidligere sak. Foto: Lise Åserud/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet etterlyser nå et vitne etter drapet på Young Guns-leder Mohammed «Jeddi» Javed.

Ifølge politiet skal taxisjåføren ha kjørt Stig Bergquist (tidl. Millehaugen) fra området Grensen i sentrum til Torshov cirka kl. 20 den 19. januar 2009.- Det er siktede selv som har forklart at han foretok denne taxituren, sier politiadvokat Christian Hatlo til Dagbladet.no.

Drapet skjedde i 19-tida på Haugerud samme kveld.

Bergquist, som er siktet for forsettlig drap, ble pågrepet i 21-tida i en frigangsbolig på Torshov/Sandaker samme kveld (se video av pågripelsen i denne saken).

Bilen til den etterlyste taxisjåføren er beskrevet som ganske ny, muligens en Mercedes, med kartplotter. Den skal ikke være gul, og ikke hatt mye reklame, ifølge politiet.

- Tidspunktet for taxituren er ikke helt overlappende med drapstidspunktet og er uansett ikke et 100 prosent alibi, men det er såpass tett i tid med drapstidspunktet at det er en opplysning som det er viktig å få sjekket ut, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Dagbladet.no. Taxisjåføren skal muligens være en kosovoalbaner.- Vi håper at sjåføren eventuelt skal kunne gi informasjon om turen. Vi har prøvd å få tak i den taxisjåføren uten å lykkes, men vi håper at han kan melde seg etter denne etterlysningen, sier politiadvokat Hatlo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer