Etterlyser to kvinner

De to kvinnene som var etterlyst i forbindelse med Robert Dyrnes-gåten har meldt seg for politiet. De har forklart at Robert tok en taxi rett før han ble funnet livløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Farlig å ta pirattaxi

Alt tyder på at noe kriminelt har tilstøtt Robert Dyrnes (27). Mest sannsynlig er han utsatt for stump vold mot hodet. Han ble funnet hardt skadd ved påkjøringen til E18 ved Holmen i Asker i går natt. Han ble bragt til Ullevål sykehus hvor han ble operert i hodet. Tilstanden hans er livstruende, og forverret i dag. De to kvinnene ble observert sammen med Dyrnes på puben, og ble etterlyst av politiet. De to skal nå være sjekket ut av saken etter at de selv kontaktet politiet i dag.

Ingenting tyder på at 27-åringen har vært utsatt for en trafikkulykke. Det er ikke funnet glass fra knuste lykter på åstedet. Det er heller ikke funnet rester av billakk på Dyrnes' klær. Politiet er nå ganske sikre på at han har blitt slått i hodet med en stump gjenstand før han havnet i veibanen.

Straffbar handling

- Vi regner med at det har skjedd en straffbar handling, sier politiførstebetjent Bjørn Vestli ved Asker og Bærum politikammer.

Oslo politikammer skal nå også være involvert i etterforskningen. Asker-politiet har på sin side avhørt kamerater og naboer av Dyrnes.

- Vi har fått god oversikt over Dyrnes' bevegelser fra han sto på Asker stasjon på vei mot Oslo til han forlot puben i Oslo. Men timen mellom 03.20 og 04.15 er åpen, sier Bjørn Vestli.