Etterlyser to personer etter dødsfall i campingvogn

Mann funnet død på Lone camping natt til lørdag 4. november.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Natt til lørdag for snart to uker siden ble en 77 år gammel mann funnet død i en campingvogn på Lone camping i Arna utenfor Bergen. Mannens bein skal ha vært tapet sammen, og etterforskerne mener at han har vært utsatt for et ran.

Nå etterlyser politiet to personer som skal ha oppholdt seg i en parkert bil på en gruset plass rett ved campingplassen samme natt som 77-åringen døde.

Bilen og personene ble observert mellom midnatt og klokka ett natt til lørdag 4. november, står det i en pressemelding fra politiet.

Vitner

Politiet understreker at de to personene anses som vitner i saken. Bilen er mørk farget personbil med markerte forniklete rammer rundt vinduene. På bilens bagasjelokk er det påmontert en lav spoiler, ifølge pressemeldingen.

- Vi vet konkret at det er én bil og to personer som har vært på stedet i det aktuelle tidsrommet, opplyser politioverbetjent Bjørn Eide til Dagbladet.no.

Mistenkelig dødsfall

Saken etterforskes foreløpig ikke som en drapssak.

FUNNET BUNDET: 77-åringen skal ha blitt funnet med tape rundt beina. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
FUNNET BUNDET: 77-åringen skal ha blitt funnet med tape rundt beina. Foto: Tor Erik H. Mathiesen Vis mer

- Politiet etterforsker saken som et ran og et mistenkelig dødsfall. Obduksjonen av mannen har vist at vold isolert sett ikke har hatt betydning for dødsfallet, sier Eide.

Han bekrefter at mannen ble funnet pasifisert med tape, men vil ikke kommentere hva som har blitt stjålet fra mannens campingvogn.

- Vi ser en sammenheng her. Mannen ville sannsynligvis ikke ha dødd hvis ikke dette hadde skjedd, sier Eide.

Etterlyser to personer etter dødsfall i campingvogn
OBSERVERT: Bilen med de to personene, har blitt observert på en gruset plass like ved ungdomshuset, sydvest for hovedveien, vis a vis Lone Camping.