Etterlyser tykk mann etter ran

Politiet etterlyser en tykkfallen mann i 20-30 årsalderen etter ranet av en Shell bensinstasjon på Knatten i Lørenskog natt til onsdag. Han dro fra åstedet i en stjålen sølvgrå Mitsubishi Galant Sedan med nummer DH 41178.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han skal være mellom 180 og 190 cm høy, og mannen blir beskrevet som tykkfallen og stor. Mannen var iført rød/burgunder finlandshette, rød jakke og svart arbeidsbukse og virket nervøs under ranet klokka 04.15 natt til i dag. Han skal snakke norsk uten aksent, og forsvant fra stedet i en sølvgrå Mitsubishi med nummer DH 41782.

Eieren av denne bilen ble sist søndag truet til å gi bilen fra seg. Bileieren har gitt en beskrivelse av mannen som med våpen truet til seg bilen. Denne beskrivelsen er sammenfallende med beskrivelsen av den personen som ranet bensinstasjonen.

Den stjålne bilen ble kort tid etter ranet funnet på den øverste parkeringsplassen ved Lørenskog videregående skole. Det er sannsynlig at gjerningsmannen skiftet til et annet kjøretøy, eller gikk over i en ventende bil.

(NTB)