Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser umaskert raner

Den unge mannen kom inn på postkontoret, så rett inn i overvåkingskameraet, og truet til seg penger. Raneren var ikke maskert, og resultatet ser du her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har godt håp om å finne mannen som ranet St. Hanshaugen postkontor i Bjerregaardsgate 2 i Oslo like etter klokka 10.00 i dag. Han fikk bare med seg et mindre pengebeløp, og han hadde ingen synlige våpen. Men han truet betjeningen med at han hadde mer en en hånd i jakka.

- Ranet bærer ikke akkurat preg av særlig planlegging og gjennomtenking, sier politiavdelingssjef Tore Røkke til Dagbladet.no.

Han medgir at det ikke var mange vitner til ranet, og at politiet er avhengige av tips. Men med de såpass klare bildene postfilialens overvåkingskamera fanget opp, tror han ikke det skal være noe problem å få identifisert mannen.

Oppklaringsprosent på nesten 90

- Vi får utnytte de mulighetene som ligger i dette. Vi har hatt tilfeller tidligere der ranere ikke har brydd seg med å bære maske. Men de er i absolutt fåtall. Og det skjer sjelden at de slipper unna, sier politiavdelingssjefen, som minner om oppklaringsprosenten på nærmere 90 når det gjelder postran - med eller uten maske.

Raneren på St. Hanshaugen var ca 180 cm høy og hadde slank kroppsbygning. Han var iført en beige skyggelue, lang blå jakke og dongeribukser.

Tips kan ringes inn til ransavsnittet på telefonnummer 2266 9512, eller til kriminalvakta på telefonnummer 2266 9050.

OOOPS: Denne raneren gjorde ikke mye for å skjule ansiktet sitt...