INGEN HELDIG VINNER LIKEVEL? I England etterlyser man nå den som i sommer leverte ei lottorekke som ga en gevinst på over 577 millioner kroner.Om ingen melder seg i løpet av dagen går hele premien til veldedighet. 
Foto: Norsk Tipping
INGEN HELDIG VINNER LIKEVEL? I England etterlyser man nå den som i sommer leverte ei lottorekke som ga en gevinst på over 577 millioner kroner.Om ingen melder seg i løpet av dagen går hele premien til veldedighet. Foto: Norsk TippingVis mer

Etterlyser vinneren av 577 474 419,41 Lotto-kroner

Om ingen melder seg i løpet av dagen går hele premien til veldedighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var fredag den 8. juni i år at en person skulle bli 63 837 543 60 britiske pund rikere. Men ingen har så langt vist seg som den rette vinneren av enorm-beløpet, som tilsvarer 577 474 419 kroner.  

Vinnerloddet med tallene 5 - 11 - 22 - 34 - 40, samt lykketallene 9 og 11, ble kjøpt i Hertfordshire i England, skriver Sky News.

Går til veldedighet I kveld klokka 23.00 vil hele beløpet nemlig gå til veldedighet, dersom ikke den rette eieren av vinnerloddet kontakter the National Lottery i England.

I England har nemlig lottovinnere 180 dager på seg med å melde ifra om at vinnerrekka er deres.  

The National Lottery søkt etter lottoloddets rette eier i området der det ble kjøpt. Det er blitt satt opp plakater og vinneren har til og med blitt utropt fra Lamborghini som har kjørt gjenniom gatene.  

- Tidlig julegave Alle lottospillere oppfordres nå til å ta en siste leteøkt etter den forsvinnede lottokupongen.  

- Vårt budskap er enkelt: vi ber alle ta en siste sjekk etter den forsvunnede lottokupongen, sier en talsmann for the National Lottery.  

Alle som tror de har vinnerloddet bes kontakte the National Lottery umiddelbart.  

- Vi er desperate etter å finne den rette vinneren. Denne utrolige gevinsten vil bli en fantastisk, tidlig julegave.

Norgesrekord Den største Lotto-premien som er utbetalt her til lands var det en mann fra Austrheim i Hordaland som stakk av med den 18. januar i år.

Mannen som hadde spilt Viking-lotto vant 63 243 500 kroner.