Etterlyser vitner etter dødspåkjørsel

Gutt (4) omkom i Oslo på lørdag.

PÅKJØRT: Livet sto ikke til å redde da en fire år gammel gutt ble truffet av en bil i Oslo sentrum i dag. Politiet sikret tekniske spor etter ulykken. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
PÅKJØRT: Livet sto ikke til å redde da en fire år gammel gutt ble truffet av en bil i Oslo sentrum i dag. Politiet sikret tekniske spor etter ulykken. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Oslo politidistrikt etterlyser vitner etter to alvorlige påkjørsler i Oslo den siste tida.

En fire år gammel gutt døde i en påkjørsel i Christian Kroghs gatei Oslo sentrum i 14.50-tida lørdag 13. juni. I en pressemelding heter det:

«Politiet etterlyser i den sammenheng føreren av en mulig rødlig bil som bremset ned for løpende eller lekende barn i samme område umiddelbart før påkjørselen skjedde. Påkjørselen skjedde etter at denne bilen hadde passert stedet. Føreren har status som vitne i saken, og politiet ber vedkommende om å kontakte politiet.»

Fredag 12. juni ble en eldre mann ved Oppsal postkontor i Oslo rygget på i 11-tida. Mannen ble pårygget av en lett lastebil og fikk alvorlige skader.

Politiet etterlyser mulige vitner i saken og er spesielt interessert i å komme i kontakt med en skoleelev. Gutten skal ha ropt ut varselrop da ulykken skjedde.

Politiet kan kontaktes på telefon: 22 66 90 50