Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser vitner med hund

Offeret i skytingen på Haugerud avhøres på sykehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 24 år gamle mannen som ble skutt på Haugerud i Oslo natt til i går blir i ettermiddag avhørt på sykehuset.

- Tilstanden hans er i hvert fall såpass bra at han kan forklare seg, sier politiinspektør Terje Kristiansen til Dagbladet.no.

Politiet er svært interessert i komme i kontakt med to personer som sto og snakket sammen i Stjernemyrveien søndag kveld.

- En person løp nedover Stjernemyrveien mot Haugerudveien etter skytingen. Vi tror han har hatt noe med episoden å gjøre. Disse to vitnene sto og pratet sammen, de hadde også en hund med seg. Vi tror de har sett personen som løp forbi og er derfor svært interessert i å snakke med dem, sier Kristiansen.

Politiet fikk melding om skytingen rundt klokka 23. 24-åringen ringte selv til politiet og har pekt ut en person med tilknytning til familien som mistenkt gjerningsmann.

Politiet vil ikke komme nærmere inn på mistenkte før de har gjennomført avhøret med offeret på sykehuset.

Mannen som er etterlyst for skytinga er 180-185 cm høyt, iført svart hettegenser og joggebukse. Han skal ha hatt et tørkle eller lignende foran ansiktet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling