Etterlyser voldtektsmann

De to småjentene som ble misbrukt i skogen ved Romsås tirsdag kveld, ble voldtatt. Nå etterlyser politiet en mann i 30-åra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to seks og sju år gamle jentene lekte på lekeplassen på Romsås i Oslo da de ble lokket med inn i skogen an en mann. Politiet karakteriserer nå overgrepet som en voldtekt.

- Gjerningen går helt klart innenfor voldtektsparagrafen, sier fungerende politiavdelingssjef Anne Rynning Aasen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Etterlyser mann

Politiet etterlyser nå en mann mellom 30 og 40 år, sannsynligvis norsk. Han har mørkt, kort hår, brune øyne. Han var ubarbert, og han skal ha uren og kvisete hud. Han hadde på seg sort caps med hvit skrift, mørk vest og hvit t-skjorte.

I tillegg er politiet interessert i nye opplysninger om en hvit Volvo stasjonsvogn. Bilen sto parkert ved en sykkelsti like i nærheten av lekeplassen i tidsrommet 19 til 21. Det er mulig at bilen har store lyskastere i fronten.

ETTERLYSER VOLDTEKTSMANN: Politiet etterlyser en mann i alderen 30-40 år etter at to småjenter ble voldtatt i skogen ved Romsås tirsdag kveld.