Etterlyses over hele verden

28-åringen som kastet ølglasset på norske Andreas.

TROR HAN VAR I OSLO: Onsdag sa dansk politi at de hadde fått tips om at den etterlyste 28-åringen kunne være i Oslo. Foto: Dansk politi
TROR HAN VAR I OSLO: Onsdag sa dansk politi at de hadde fått tips om at den etterlyste 28-åringen kunne være i Oslo. Foto: Dansk politi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Den danskpakistanske 28-åringen som kastet et ølglass i hodet på norske Andreas Bull-Gundersen blir nå etterlyst over hele verden. Det melder TV 2.no.

- Vi har vært i retten, og får en kjennelse i rettssystemet i dag på at vi kan etterlyse ham via Interpol, sier viseinspektør Ove Dahl i politiet i København til TV 2 Nyhetene. Kan ha vært i OsloDansk politi gikk mandag ut med bildene av glasskasteren. Tirsdag visste de navnet hans og onsdag hadde de fått tips om at han kunne gjemme seg i Oslo.- Vi har fått flere henvendelser som tyder på at han kan være i Oslo, så vi er i kontakt med norsk politi, sa politikommisær Henning Schou Kofoed til Dagbladet.

Ifølge Schou Kofoed skulle den 28 år gamle dansken som er etterlyst oppholde seg i det norske innvandrer- og gjengmiljøet.

Fikk ølglass i hodet25 år gamle Andreas Bull-Gundersen ble funnet død i husbåten sin forrige tirsdag.

Den norske studenten ble slått i hodet med et tungt ølglass under en krangel natt til forrige søndag. Episoden skjedde på Café Rust på Nørrebro, der 25-åringen var sammen med venner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer