Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyst for barnevoldtekt

Politiet etterlyser disse to mennene etter at to jenter på seks og syv år ble voldtatt på Romsås i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jentene ble voldtatt tirsdag 20. juni i år, og fortsatt er ingen pågrepet for ugjerningen. Politiet har nå laget en fantomtegning av to potensielle vitner. Bakgrunnen for de meget detaljerte tegningene er videoopptak fra de 16 videokameraene på Romsåssenteret.

En av mennene som er videofilmet kan være identisk med gjerningsmannen.

- Vi ønsker å komme i kontakt med mennene som er etterlyst. De som kan ha opplysninger om de etterlyste må snarest ta kontakt med politiet. Vi understreker at vi ikke har noen anelse om hvem disse to mennene er, sier fungerende politiavdelingssjef Anne Rynning-Aasen til Dagbladet.

Etterlyste nummer 1. er observert på Romsås senter ved 19.10-tiden tirsdag 20.juni. Mannen med svart vest og caps samsvarer med signalementet på den antatte gjerningsmannen. Politiet utelukker likevel ikke at mannen på tegningen tilfeldigvis var kledt på samme måte som personen politiet tror voldtok de to venninnene.

Etterlyste nummer 2. er sett ved Romsås senter ved 20.05-tida samme kveld.

ETTERLYST: Har du sett disse mennene?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media