Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyst for knivstikking

Denne mannen i 40-åra er etterlyst etter knivstikking sist fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslo-politiet ber om publikums hjelp til å identifisere en mann i 40-åra. Mannen er mistenkt for å ha knivstukket en 36 år gammel mann på Johanne Dybwads plass ved Nationalteaterer cirka klokka 22.05.

Skadene på offeret var livstruende, men han kom raskt til lege og er på bedringens vei. 36-åringen kom seg selv inn i Narvesen-butikken ved Nationaltheateret t-banestasjon og fikk tilkalt hjelp.

Ifølge politiet skjedde knivstikkingen etter at den fornærmede 36-åringen konfronterte den mistenkte gjerningsmannen med butikknasking. Den mistenkte skal ha laget kvalm flere steder i løpet av kort tid denne kvelden.

Flere vitner så den etterlyste mannen da han knuste en rute i Fredssenteret på Aker Brygge cirka 21.45. Deretter gikk han innom Deli De Luca-kiosken ved Klingenberg kino, hvor han nasket fra butikkhyllene. 36-åringen så dette fra utsiden. Da den mistenkte gikk opp til Narvesen ved Nationalteateret, konfronterte fornærmede han med butikknaskingen. Da trakk den mistenkte mannen opp en kniv og stakk 36-åringen i brystet. Offeret forsøkte å gjemme seg bak noen trær mens gjerningsmannen fortsatte å fekte med kniven.

Politiets bilder er fra overvåkingskameraene i kioskene.

 ETTERLYST: Mann i 40-åra som knivstakk mann ved Nationalteateret i Oslo. Foto: Politiet
ETTERLYST: Mann i 40-åra som knivstakk mann ved Nationalteateret i Oslo. Foto: Politiet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling