Etterlyst for ran

To ransmistenkte som overfalt en kvinne i Bergen er nå etterlyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Bergen valgte i dag å gå ut med et bilde av en av de to etterlyste mennene. En kvinne i 30-årene har forklart at hun ble ranet av to menn på en parkeringsplass ved Sparebank Vest i Kaigaten og rådhusblokken i Bergen mandag kveld mellom 22.30 og 23.00.

Kvinnen har forklart at mennene kjørte med kvinnen i hennes bil, mot hennes vilje etter ranet. Hun ble tvunget til å kjøre til Åsane fra Bergen sentrum etter ranet. Deretter ble hun tvunget til å kjøre tilbake til sentrum av byen. Kvinnen satt i en brun Volvo 240 stasjonsvogn.

Ranerne skal ha vært med kvinnen i flere timer før episoden var over.

Utlendinger

Den ene etterlyste, som politiet har sendt ut et bilde av, beskrives som en mann mellom 25 og 35 år. Han er omlag 170-175 cm høy, med et smalt ansikt og lys i huden. Han er beskrevet som sped bygget og han beveget seg lett. Han skal ha snakket engelsk uten aksent, og et språk kvinnen ikke forsto.

Den andre etterlyste er i samme alder, rundt 170 cm høy og hadde blond mot lys blond hårfarge. Håret var kort og stritt.

Han er beskrevet som kraftig bygget, men sene bevegelser. Han snakket dårlig engelsk, samt et språk kvinnen i 30-årene ikke forsto.

Om du har opplysninger om mennene ta kontakt med politiet i Bergen, eller nærmeste politimyndighet.

VET DU NOE?:</B> Politiet vil snakke med de som kjenner denne mannen.