Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyst for voldtekt

Kontakt politiet hvis du kjenner denne mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslo-politiet ga mandag ut en tegning av mannen som er mistenkt for å ha voldtatt en kvinne i Oslo natt til søndag 2. juli.

Gjerningsmannen beskrives som 175-180 cm høy, 25-35 år gammel, med mørkt, kort krøllete hår. Han er sannsynligvis av utenlandsk opprinnelse, han har mørke trekk, men er ikke mørk i huden (arabiske trekk).

Mannen hadde rundt, glattbarbert ansikt og beskrives som slank. Han snakket gebrokkent norsk. Han har flere spesielle kjennetegn: Skjev hjørnetann på høyre side i overkjeven, føflekk på høyre side av halsen, like under øret. Muligens nappede øyenbryn.

Han var iført en sort, tettsittende t-skjorte med rund hals, sort dressbukse med press og mørke sko, forteller politiet i en pressemelding.

Voldtekten skjedde søndag 2.7.06 mellom kl. 01.30 og 02.00, på en plass-/parklignende område i Kristian IV`s gt/Frederiks gate like ved slottet i Oslo.

Fornærmede gikk i Kristian IV`s gate i retning Slottsparken, da hun på nevnte sted ble slått i bakhodet slik at hun falt i bakken. Deretter gjennomførte gjerningsmannen voldtekten.

Fornærmede kom seg unna gjerningsmannen, men han fulgte etter henne til SAS-hotellet. Fornærmede søkte tilflukt der og gjerningsmannen forsvant etter hvert i retning Welhavens gate.

Alle som kan ha opplysninger i saken bes om å ta kontakt med politiet i Oslo.

ETTERLYST: Denne mannen er mistenkt for å ha voldtatt en kvinne i Oslo i begynnelsen av juli.