Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyst i falsk epost

Kjedebrevet spres verden rundt. Gutten ble reddet for ni dager siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bølgeofferet Hannes Bergstrøm, som ennå ikke har fylt to år, misbrukes i en kjedeepost som blir sendt til tusenvis av nettbrukere i Europa.

Han ble gjenforent med sin onkel for ni dager siden. Allerede den 28. desember var gutten gjenforent med sin bestemor, og dagen etter ble han gjenforent med sin far.

Likevel fortsetter etterlysningseposter med bilde av gutten å flomme ut på nettet. Dagbladet har i dag fått den falske etterlysningen tilsendt fra velmenende ansatte i troverdige firma. Vi har fått den blant annet fra Thai Airways, Maersk Air, Hertz, Norges Fotballforbund, Vårt Land, Firda, Turistkontoret i Dubai, Telia, Halliburton for å nevne en liten brøkdel av de titalls gangene vi har fått eposten den siste uken.

Gutten ble identifisert bare få timer etter at Phuket Gazette la ut bildet på nettet og fortalte at han var alene på sykehuset.

Hannes far er fortsatt i Phuket. Han leter nemlig etter guttens mamma.

Hannes ble funnet av amerikanske turister.

PS: Dagbladet.no skrev tidligere i dag at Hannes ble funnet av Thailands prinsesse. Det var feil. Det var en annen Hannes som ble funnet av henne.

<B>FALSK:</B> Denne eposten sirkulerer i tusentall på nettet. Den er falsk. Gutten kom til rette for ni dager siden etter at nettavisa Phuket Gazette etterlyste ham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media