Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyst nordmann meldte seg

Med kniv oppsøkte den 29 år gamle nordmannen sin fraseparerte kone og hennes nye kjæreste. Han fant dem i senga. Nå er han siktet for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ble såret av flere knivstikk da kvinnens tidligere ektemann stormet inn i deres soveværelse ved 2-tida i natt. Nordmannen er i separasjonsforhandlinger med kvinnen, og de to flyttet fra hverandre for en måned siden.

Kvinnen befant seg i sengen sammen med sin nye kjæreste da overfallet fant sted.

Kjæresten ble stukket over hele kroppen og den ene av lungene hans ble gjennomhullet, opplyser politiet i Haderslev.

Paret greide etter hvert å komme seg unna, og fikk hjelp hos naboen til å tilkalle ambulanse og politi. Den sårede mannen var først i livsfare, men etter en operasjon blir hans tilstand beskrevet som stabil.

- Han ringte til politiet fra åstedet ved 20-tiden i kveld. Han ble pågrepet og vil i morgen framstilles for grunnlovsforhør, sier kriminalassistent Jørn Lilleholdt til Dagbladet.no.

29-åringen skal ha søkt tilflukt i skogen utenfor byen etter angrepet. Kvinnen har i dag oppholdt seg på et annet sted enn sin egen bolig, mens hennes nye kjæreste fortsatt er innlagt på sykehuset i byen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media