Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyst nordmann vil melde seg mandag

I slagsmål med avdøde Jarle Nyegaard utenfor norsk utested i Pattaya.

 ÅSTED:  De to nordmennene hadde vært på dette norske utestedet i Pattaya i Thailand - Kåres Party Bar. Jarle Nyegaard fra Bergen døde av hodeskader etter å ha vært i krangel med en annen nordmann, som nå har formidlet via sin lokale advokat at han kommer til å melde seg for politiet mandag. Foto: Harald Henschien.
ÅSTED: De to nordmennene hadde vært på dette norske utestedet i Pattaya i Thailand - Kåres Party Bar. Jarle Nyegaard fra Bergen døde av hodeskader etter å ha vært i krangel med en annen nordmann, som nå har formidlet via sin lokale advokat at han kommer til å melde seg for politiet mandag. Foto: Harald Henschien. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergenseren som er mistenkt for drapet på Jarle Nyegaard i Pattaya i Thailand forrige uke, kommer til å melde seg for politiet mandag, sier hans thailandske forsvarer.

Vitner og politiet sier at den mistenkte 36-åringen slo til kameraten sin slik at han falt bakover med hodet først.

Nyegaard ble sendt til sykehus og operert, men ble torsdag forrige uke erklært død ved Pattaya Memorial Hospital. Etter det har ingen sett den mistenkte 36-åringen.

Ved norsk bar Hendelsen skjedde utenfor det populære norske utestedet Kåres Party Bar.

- Et tragisk uhell. Vi er alle forbauset over det som har skjedd, sier Kåre Anmarkrud, som driver utestedet Kåres Party Bar, til Dagbladet.

Foranledningen til hendelsen skal ha vært at Nyegaard satte seg på en moped for å kjøre av gårde, da den mistenkte kom bort for å stoppe ham, angivelig for å hindre promillekjøring.

- Det utløste et munnhoggeri som endte med at mopedmannen ble slått hardt i hodet flere ganger og gikk rett i bakken, sa politikaptein Nattavan Srithong Pech ved Pattaya politistasjon torsdag.

Grensestopp Politiet i feriebyen fastholder at de etterforsker dødsfallet som en kriminell handling, og at grensestasjonene er varslet om den etterlyste mannen.

Søndag sa den etterlyste nordmannens forsvarer at han kommer til å melde seg for politiet mandag, skriver Bergens Tidende.

Avisa har vært i kontakt med mannen, som fortsatt skal befinne seg i Pattaya.

Kan slippe varetekt - Dersom han melder seg selv, vil han kunne betale kausjon. På den måten slipper han å sitte i varetekt inntil saken kommer for retten, sier etterforskningsleder Pech ved politiet i Pattaya til avisa.

Dersom mannen blir funnet før han melder seg, vil han ikke ha mulighet til å betale kausjon, og han vil bli nødt til å sitte i varetekt fram til han eventuelt blir stilt for retten.

Pech sier at de nå avventer om mannen melder seg på mandag for å se hvilken retning saken tar.

- Vi tar hans forklaring, så får vi vurdere hva som skjer videre, sier Pech.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media