Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyste kjæreste - over tusen håpefulle dukket opp

Sånn går det når kjønnsforskjellene er store. Zhang Mengqian fikk sitt livs sjokk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Da studenten Zhang Mengqian annonserte at hun var ute etter en kjæreste på en «ønskevegg» på et universitet i Sørvest-Kina fikk hun nok mer oppmerksomhet enn hun hadde ventet, skriver The Guardian.

Alle håpefulle måtte, ifølge beskjeden hennes, utføre noen enkle oppgaver. En av dem var å dukke opp utenfor studentboligen hennes på en bestemt dato og tidspunkt og rope ut navnet hennes.

Da hun på denne datoen og dette tidspunktet så ut fra studentboligen sin fikk hun trolig sitt livs sjokk; tusenvis av menn hadde møtt opp.

Kanskje den overveldende responen ikke var så utrolig. Universitetet hun går på, Kinas universitet for elektronikkvitenskap og teknologi i byen Chengdu i Sichuan-provinsen der bare 1 av hver 25 student er kvinne.

Mengqian kom med ønsket på universitetets «jentedag». Alle de kvinnelige studentene fikk et blankt ark der de skulle skrive sitt ønske og plassere det på ønskeveggen.

Av de tusenene som dukket opp, var det overraskende få som faktisk var modige nok til å rope ut navnet til den unge jenta, ifølge The Guardian.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!