Etterlyste mann: Fikk enorm respons - men ikke tips

Nå advarer politiet mot krenkende kommentarer på sosiale medier.

ETTERLYSES: Politiet mottok alt annet enn tips da de la ut dette bilde av den etterlyste 21-åringen. Foto: Gwent Police / Facebook
ETTERLYSES: Politiet mottok alt annet enn tips da de la ut dette bilde av den etterlyste 21-åringen. Foto: Gwent Police / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Har du sett denne mannen? spurte politiet i Sør Wales på Facebook onsdag forrige uke, og delte et bilde av en 21 år gammel mann. Mannen etterlyses etter at han angivelig har brutt betingelsene for løslatelse etter at han slapp ut av fengsel i desember i fjor.

21-åringen ble dømt til tre års fengsel for medvirkning til distribusjon av kokain i 2017, og blir nå tilbakekalt til fengsel.

Facebook-innlegget har trolig fått noe mer uønsket oppmerksomhet enn politiet forventet, med 87 000 kommentarer, 10 000 likerklikk og 15 000 delinger. Flertallet av kommentarene er derimot ikke tips om hvor mannen befinner seg, men nådeløse kommentarer om mannens høye hårfeste.

- Det ser ut som håret hans er på rømmen også, skriver en.

- Han har meldt seg inn, nå venter de bare på at håret hans skal komme, skriver en annen.

- Det koster 14,7 pund å kjøre Uber fra øyenbrynene til hårfestet hans, sier en tredje.

Råder til forsiktighet

Lørdag så politiet seg lei av alle kommentarene, og gikk ut med en advarsel om at krenkende innlegg kan være straffbart.

- Vær så snill å husk at trakassering, trusler og misbruk av mennesker på sosiale medier er ulovlig. Vi råder folk å være like forsiktig på sosiale medier, som du ville i alle andre former for kommunikasjon, skriver politiet under innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer