Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterretningskomitéen: - Ingen bevis for at Obama avlyttet Trump

TRUMP OG OBAMA: President Donald Trump sammen med tidligere president Barack Obama, under innsettelsesseremonien i januar. Foto: Reuters / NTB Scanpix
TRUMP OG OBAMA: President Donald Trump sammen med tidligere president Barack Obama, under innsettelsesseremonien i januar. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lederne i etterretningskomiteen i Representantenes hus har ikke sett bevis som støtter påstanden om at Obama-administrasjonen avlyttet Donald Trump i fjor.

Komitéleder Devin Nunes, som er republikaner, og nestleder Adam Schiff, som er demokrat, sier at de fortsatt venter på bevis fra justisdepartementet som kan støtte påstanden som Trump har kommet med. De gir nå departementet frist til å svare på komiteens henvendelse innen 20. mars.

- Vi har ingen bevis for at dette fant sted, sa Nunes på en pressekonferanse onsdag.

Han sa også at han selv ikke tror på påstanden om at Trump Tower ble avlyttet, ifølge CNN.

Heller ikke Schiff har noen tro på at anklagene stemmer.

- Så langt har vi overhodet ikke sett noe som støtter dette, sa han.

Anklagene fra Trump har utløst en gransking i Kongressen. Det skal holdes høringer i etterretningskomiteen både 20. og 28. mars. Blant dem som må møte for å svare på spørsmål fra de folkevalgte, er FBI-sjef James Comey og lederen for etterretningsorganisasjonen NSA.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media