Ettersøkt danske arrestert i Thailand

Sjeldent enklere å finne en forbryter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 58 år gamle Leon Erling Frisstrup er etterlyst i Danmark for en mordbrann som tok livet av hans eget og to andre barn. Siden november har han levd i skjul i Pattaya i sør-Thailand, men i går ble han tatt hånd om av thailandsk politi, skriver nyhetsbyrået AP.

Leon Erling ble arrestert på flyplassen i Bangkok idet han forsøkte å ta seg ut av landet, opplyser politimannen Wachara Sangwornyothin. Som du selv ser av bildene var det vanskelig for Frisstrup å nekte for at han er dansk, all den tid «Born free Copenhagen» er tatovert i panna hans.

Og nå spørs det hvor fri han blir i tida som kommer. Danmark har en utleveringsavtale med Thailand, og Frisstrup blir sendt hjem så fort som mulig.

I København venter rettssaken for mordbrannen.

IKKE BARE I PANNA: Frisstrup har pytet flere deler av kroppen med tatoveringer. På bildet viser han fram den buddhistiske lykkeamuletten han har skaffet seg i løpet av det fire måneder lange oppholdet i Pattaya. Foto: AP/ Sakchai Lalit
IKKE BARE I PANNA: Frisstrup har pytet flere deler av kroppen med tatoveringer. På bildet viser han fram den buddhistiske lykkeamuletten han har skaffet seg i løpet av det fire måneder lange oppholdet i Pattaya. Foto: AP/ Sakchai Lalit Vis mer
ABSOLUTT IKKE SVENSK: Leon Erling Frisstrup smiler etter arrestasjonen i Bangkok. Nå venter rettssak i Danmark.