MED SINE SOLBRILLER PÅ: Donald Pugh sendte inn dette bildet av seg selv til politiet fordi han mente bildet som politiet hadde postet var forferdlig. Foto: Lima Police
MED SINE SOLBRILLER PÅ: Donald Pugh sendte inn dette bildet av seg selv til politiet fordi han mente bildet som politiet hadde postet var forferdlig. Foto: Lima PoliceVis mer

Ettersøkt rømling sendte selfie til politiet etter «forferdelig» mugshot

Mente han så ut James Brown.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Ohio har ba i forrige uke publikum om informasjon som kunne lede til at Donald «Chip» Pugh ble pågrepet. Pugh er ettersøkt for brann og hærverk, og politiet postet et mugshot-bilde av han på blant annet deres Facebook-side

Men det virker som om Pugh ikke var fornøyd med bildet som politiet hadde lagt ut av han. Rømlingen svarte med å sende en selfie av seg selv som han ønsket at politiet skulle poste i stedet.

«Her er et bedre bilde, det der er forferdelig» sto det over bildet.

La ut det nye bildet på Facebook Politiet bestemte seg for å poste selfien som de fikk tilsendt, men bestemte seg for å legge det sammen med det første bilde som Pugh mente ikke var fint nok.

- Dette bildet ble seint til oss av Pugh selv, skrev Politiet i posten med det nye bildet som ble lagt ut.

- Vi takker han for hans hjelp, og nå hadde vi blitt takknemlig om han hadde kommet til oss for å snakke med oss om anklagene.

Pugh har blitt latterliggjort for det kontrastfylte bildet han har sendt inn og det har blitt opprettet en Facebook-gruppe med navnet «Free Chip Pugh».

Politiet sier at de har valgt å ettersøke Pugh fordi han er en person av interesse og fordi han ikke har møtt opp til avhør og rettshøringer.

Mener han liknet på James Brown Hovedpersonen har snakket med en lokal radiostasjon i Ohio hvor han åpner seg om bildet som har blitt latterliggjort.

- De begikk en feil. De postet et bilde av meg som fikk meg til å se ut som Thundercat eller James Brown på rømmen, sa Pugh.

Politiet på sin side er sikre på at Chips komiske sprell vil føre til at han blir tatt.

- Han tiltrekker seg mer oppmerksomhet, som vil gjøre det enklere for oss å lokalisere han, sa politibetjent Andy Green, ifølge YourNewsNow.

- Jo mer oppmerksomhet posten hans får, desto flere kommer til å få det med seg og vi kommer til å få inn flere tips om denne personen.