Ettersøkte Farouk (21) dukket opp på advokatkontor i Jemen

Mannen som kan sitte på løsningen i Martine-saken vil kjempe mot mistanken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 21 år gamle Farouk Abdulhak, som er etterlyst i forbindelse med drapet på norske Martine Vik Magnussen i London, har tatt kontakt med advokat i hjemlandet Jemen.

Det skriver nettutgaven til den britiske avisa Daily Telegraph i ettermiddag. Om opplysningene er riktige, betyr det at politiet nå har visshet om at Farouk kjenner til at han er etterlyst og at han holder seg unna Storbritannia.

Mohammed al Bakwli, som skal være en av landets mest velrennomerte advokater, forteller til avisa at han har hatt et møte med Farouk på et kontor vest i Hovedstaden Sana\'a.

Med «normalt» utseende og i vestlige klær dukket den etterlyste mannen opp sammen med et familiemedlem for å søke juridisk hjelp i forbindelse med mistanken mot ham.

- Han sa han var svært sint for det som har blitt skrevet om ham i pressen. Han viste meg noen artikler skrevet på engelsk som han hadde printet ut fra internett, sier al Bakwli til Daily Telegraph.

Toppadvokaten er en kjenning av Farouks milliardærfar, men det er første gang han har med sønnen å gjøre.

- Jeg fortalte at jeg er forberedt på å være hans forsvarer. Rådet jeg ga ham var at inntil nå har de ingen sak, så jeg ba ham om å forbli taus. Vi ble enige om en fullmakt som han signerte, sier al Bawkli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer