Euroteam nær konkurs

Går på milliontap etter beslag av OL-billetter.

I BETALINGSTRØBBEL: Euroteam, her ved talsmann Alex Sola (t.v.) og styreleder Andreas Gyrre (t.h.), har inngått gjeldsforhandlinger etter at OL-billetter trolig verdt millioner ble beslaglagt av tollvesenet og politiet. Foto: PRIVAT
I BETALINGSTRØBBEL: Euroteam, her ved talsmann Alex Sola (t.v.) og styreleder Andreas Gyrre (t.h.), har inngått gjeldsforhandlinger etter at OL-billetter trolig verdt millioner ble beslaglagt av tollvesenet og politiet. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det omstridte billettselskapet Euroteam er nær konkurs som følge av at tollvesenet og politiet har beslaglagt tusenvis av OL-billetter som skulle videreformidles til kunder i London. Dette meddeler selskapet selv i en pressemelding.

- Euroteam har i dag besluttet å innlede gjeldsforhandlinger, opplyser selskapets advokat Carl Bore.

- Dette er en blytung dag, sier selskapets talsmann Alex Sola.

Kjempebeslag Selskapet har svingt seg opp på å kjøpe opp billetter til store arrangementer, for så å videreselge dem til høyere pris enn opprinnelig. I juli ble en polsk mann stoppet på Gardermoen og fikk 455 OL-billetter beslaglagt. Deretter fulgte et nytt beslag nå i august.

Politiet har fått medhold i at beslaget er rettmessig.

En rekke norske enkeltpersoner og familier som har reist til London-OL og har bestilt billetter fra Euroteam, har ventet forgjeves på varen, siden de ligger hos norsk politi. Flere av kundene har varslet erstatningkrav mot selskapet.

Euroteam forventer å få ryggen brukket av kravene, som trolig vil være i millionklassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer