Eva - spanjolenes Askepott

Den seriøse, konservative spanske avisa El mundo presenterer Eva Sannum som Spanias Askepott på en egen nettportal til hennes ære. Avisa har allerede planlagt dronning Eva-suvenirene som vil oversvømme Spania dersom det blir bryllup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Avisa, som har et daglig opplag på over 200000 eksemplarer, regnes som et av de viktigste mediene i Spania.

På fronten av nettsida «El mundo presenterer Eva Sannum» er hun framstilt som Askepott i Disney-versjonen av eventyret, og som vordende pryd på spanske frimerker og pengesedler. Og som et utmerket objekt på suvenirskjeer og kastanjetter.

Du kan selv gå inn på Eva Sannum-portalen på:

www.elmundo.es

Alt med glimt i øyet, selvfølgelig, men nettsida har også et klart budskap: Avisa stiller seg bak Eva Sannum som en egnet framtidig prinsesse og dronning i Spania. Både avisas sjefredaktør og en anerkjent spaltist har i sine kommentarer på nettstedet stilt seg bak prins Felipes valg av kjæreste.

«Hvorfor ikke Eva Sannum?» spør sjefredaktør Pedro J. Ramirez. «Et tillitsvotum for prinsen» kaller spaltist Feliciano Barros sin kommentar.

72 prosent for

Også leserne støtter forholdet. I en ennå ikke avsluttet nettavstemning er 72 prosent for og 27 prosent mot giftermål. På nettportalen er en lang rekke leserinnlegg om Eva Sannum og hennes forhold til kronprinsen lagt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer