Eva Joly innlagt på sykehus

Falt ned en trapp, men nå står alt bra til med presidentkandidaten.

SKADD: Eva Joly ble ifølge NRK skadd da hun var på vei ut av en kinosal i Paris i går. 
Foto: ROGER VIKSTRÖM
SKADD: Eva Joly ble ifølge NRK skadd da hun var på vei ut av en kinosal i Paris i går. Foto: ROGER VIKSTRÖM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De grønnes presidentkandidat i Frankrike Eva Joly (68) ble innlagt på sykehus i Paris etter å ha falt ned en trapp i går kveld, melder NRK. Legene skal ha fryktet at det var snakk om et hjerteinfarkt.

- Hun vil klare seg bra. Legen har gjennomført en grundig undersøkelse. Og det er slått fast at det ikke var et hjerteinfarkt, sier Jolys presserådgiver Agathe Remoué til NTB.

Til Dagbladet forteller hennes pressekontakt i Europa-parlamentet, Coralle Guillot, at Joly vil bli utskrevet i løpet av dagen, og at presidentkandidat vil trenge å få hvile ut dagen.

- Alle hennes aktiviteter for dagen er avlyst, men hun vil fortsette kampanjen og programmet som planlagt, sier hennes kampanjeleder Stéphane Sitbon-Gomez til Le figaro.

Joly er først og fremst kjent som Frankrikes store korrupsjonsjeger. Her hjemme har hun tidligere vært spesialrådgiver for Kjell Magne Bondeviks regjering.

- Mulig hjerteinfarkt Joly ble i går kveld lagt inn på hjertavdelingen ved sykehuset Cochin i Paris. Der har hun ligget til observasjon. Det er fortsatt usikkert hva som er årsaken til fallet, men legene undersøker nå hvorvidt det skyldes et hjerteinfarkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer