Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Evakuerer naboene til Alpe-ofrene

Britisk politi har funnet mistenkelige gjenstander i hjemmet til familien som ble massakrert i Frankrike.

Foto: EPA/KAREL PRINSLOO/NTB SCANPIX
Foto: EPA/KAREL PRINSLOO/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britisk politi har sperret av området rundt hjemmet til familien som ble skutt i de franske Alpene. Andre hus i nabolaget i Surrey er evakuert.

- På grunn av bekymring rundt gjenstander funnet ved adressen i Claygate, har politiet utvidet sperringene rundt eiendommen. Naboer i området evakueres. Vi vil komme med mer informasjon, heter det i en uttalelse fra politiet, melder BBC.

Britiskirakiske Saad al-Hilli, hans kone Iqbal og en 74 år gammel kvinne som tilhørte samme familie men hadde med svensk pass, ble funnet drept i familiens bil nær Annecy-sjøen sørøst i Frankrike. Alle de drepte var truffet av flere kuler, blant annet i hodet.

Datteren Zainbab overlevde med store hodeskader, mens lillesøster Zeena kom fra det uten fysiske skader. Zainab ble søndag fortsatt holdt bevisstløs på sykehuset i byen Toulouse, dit hun ble sendt etter at hun var funnet.

Omstendighetene rundt drapet på den franske syklisten Sylvain Mollier, som ble funnet skutt nær åstedet for de andre drapene, er fortsatt ukjente. Mollier bodde i nabolaget og kan ha blitt drept fordi han tilfeldigvis passerte åstedet mens drapsmennene fortsatt var der.

Ei fire år gammel jente ble funnet i live under likene i bilen - åtte timer etter at politiet først ankom åstedet. Den syv år gamle jenta som ble skutt i skulderen og påført «ekstremt voldsomme» slag mot hodet under bilmassakren i de franske alpene onsdag, er nå ute av koma.

Politiet jakter nå på to leiemordere, i det som ifølge Mailland kan ha vært en familiefeide om penger.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media