Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Evakuert fra giftig røyk

Brannen i et Mega-varehus i Narvik sentrum er nå slukket. Tirsdag kveld veltet giftig røyk ut av bygningen og nærmere 100 personer i nabolaget måtte evakueres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet slukket den siste flammen klakka 01.20. Da hadde flammene herjet siden 20.30-tida tirsdag. Politi og folk fra brannvesenet holder nå vakt på stedet. Etterforskningen vil starte onsdag morgen, opplyser politiet i Narvik til Dagbladet.no. Først da vil skadene bli kartlagt, men alt tyder på at brannen har ført til store materielle tap.

Ingen mennesker kom til skade i brannen, som startet i senterets elektronikkavdeling. Store brannstyrker rykket ut og begynte slukkingen, men arbeidet ble forhindret av svært kraftig røykutvikling.

Etter en stund ble det klart at ingen mennesker befant seg i bygningen, men ettersom man fryktet at den tjukke røyken som veltet ut kunne være giftig, valgte politiet å evakuere nærmere 100 beboere i nabolaget. Disse kan flytte hjem først i morgen tidlig.