Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Evakuerte deler av det britiske parlamentet

Politiet evakuerte parlamentsbygning i London etter funn av mistenkelig pakke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Deler av det britiske parlamentet har blitt evakuert mandag på grunn av en mulig bombetrussel, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Politiet i London opplyser at det skal ha blitt funnet en mistenkelig pakke i kontorbygningen Portcullis House, som huser over 200 politikere og offentlig ansatte.


Like før klokka 12 melder flere britiske medier at bombetrusselen ikke var reell. De evakuerte har fått tillatelse til å returnere til jobb.

- Pakkken har blitt undersøkt og er ikke lenger mistenkelig, sier en talsmann for Scotland Yard ifølge avisa The Telegraph.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling