Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Evakuerte flere naboer etter husbrann i Moss

Fikk til slutt kontroll på flammene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det brenner i et bolighus i Moss natt til søndag. Brannvesenet og politiet fryktet tidlig at brannen skulle spre seg.

Bolighuset som brant, ligger i Melløsbakken i Moss. Alle nødetater ble sendt til stedet. Det var fare for spredning til nabohus, og politiet evakuerte derfor flere naboer, opplyser Østfold politidistrikt.

- Grunnen til at vi evakuerer er fordi vi frykter spredning til nabohusene. Vi har ikke full oversikt over hvor mange som evakueres, men vi jobber med det nå. Huset som brenner er et trehus på to etasjer og er overtent, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt Lars Stenerød til Dagbladet.

En kvinne måtte til sykehus for behandling av røykskader etter brannen natt til sødnag. Selv om det var fryktet spredning, fikk brannvesenet etter hvert kontroll på flammene.

(NTB/Dagbladet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling