Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Evakuerte hotellgjester og stengte område i København etter bombefrykt

De fant ingenting, oppdaterer politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: «Bilen foran Hotel Marriott er undersøkt. Der ble ikke funne noe farlig. Trafikken er gjenåpnet i området», skriver København-politiet på Twitter like før halv ti lørdag formiddag.

Gjester på luksushotellet i København ble evakuert natt til lørdag på grunn av frykt for at et mistenkelig kjøretøy utenfor inneholdt en bombe.

- Hotellet kontaktet oss fordi en person hadde vært inne i hotellet og oppført seg merkelig. Han etterlot seg  noe inne og satte kjøretøyet utenfor lobbyen, sa vaktsjef i politiet i København Kristian Aaskov til Ritzau.

Området rundt Kalvebod Brygge er nå gjenåpnet for trafikk.

Vaktsjef Aaskov fortalte at bombeeksperter jobbet på stedet for å sjekke om bilen inneholdt en bombe. Flere av Hotel Mariotts gjester ble vekket av politifolk som sendte dem ned i kjelleren, skriver Ekstra Bladet.

En fjernstyrt robot var lørdag morgen i sving foran hotellet på Kalvebod Brygge.

Politiet hadde ved 6.30-tida pågrepet mannen som etterlot seg kjøretøyet, men vedkommende kom ikke med noen opplysninger som fikk politiet til å stanse arbeidet med å undersøke om bilen inneholder en bombe.

Alle hotellgjestene med rom ut mot Kalvebod Brygge ble evakuert av politiet.

Var du på stedet? Har du tips, bilder, video eller innspill? Ring oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller send oss e-post på 2400@dagbladet.no.

(NTB/Dagbladet)