Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Evakuerte Torp flyplass etter funn av mistenkelig pakke

Funnet på toalett - aksjonen avblåst.

EVAKUERT: Torp flyplass utenfor Sandefjord. FOTO:TORBJØRN BERG/DAGBLADET
EVAKUERT: Torp flyplass utenfor Sandefjord. FOTO:TORBJØRN BERG/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Vesfold meldte i ettermiddag på Twitter at det var besluttet å evakuere deler av Torp flyplass etter funn av uidentifisert gjenstand på et toalett.

- Meldinga kom fra flyplass-ansatte etter at det ble funnet en mistenkelig pakke inne på et av toalettene. Vi vet ikke hva det er for noe. Hele flyplassen skal evakueres, sa operasjonsleder Anne Meyer i Vestfold politidistrikt til Dagbladet tidligere i ettermiddag.

Bombegruppa var på plass ved 16-tiden, og kunne etter kort tid konstatere at pakken ikke inneholdt noe farlig.

- Vi kan ikke gå ut med hva det var i pakken, sier sjurhavende jurist i Vestfold politidistrikt Cecilie Svorstøl til Dagbladet.


Politiet vil heller ikke si om det er mulig utifra pakken å identifisere hvem som har plassert den på toalettet.

Bombefrykten førte til at flere avganger ble sterkt forsinket fra Torp i ettermiddag, etter at flyplassen ble evakuert. Politiet vet foreløpig ikke om det blir aktuelt å reagere mot personen som har plassert pakken på toalettet.

- Vi har muligheter for å reagere på dette, det vil bero på om den er plassert der med vilje eller om den er forlagt, sier Sporstøl til Dagbladet.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling