Eventyrbryllup i rosa og blågrønt

Bryllupsmiddagen til Märtha og Ari Behn skal holdes i et telt i Stiftsgårdens hage. De får ikke feste inne i salene - av frykt for at lysekroner skal begynne å svinge, og verdifulle gjenstander «rase sammen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Slottet regner med cirka 250 gjester til bryllupsmiddagen, som skal holdes i et telt i Stiftsgårdens hage. Der skal også bryllupsdansen gå. Stiftsgårdens saler er ikke egnet til dans, av frykt for at lysekroner skal begynne å svinge, og verdifulle gjenstander «rase sammen».

Blågrønn alianse

Prinsesse Märtha Louise og hennes brudgom Ari Behn vil pynte Trondheim med rosa og blågrønne bannere, brudeparets monogram, hjerter med bilder av paret - og det trønderske utsagn «Vi glær oss!».

Designprogram kalles dette, og det ble presentert for et stort pressekorps i Stiftsgården i Trondheim i dag. Der skal også bryllupet feires den 24. mai, etter vielsen i Nidarosdomen.

I denne omgang fikk pressen vite at Märthaliljer skal være brudeparets bryllupsblomst, og at blomsterdekorasjonene for øvrig helst skal bestå av liljekonvall, marikåpe, brudeslør, margeritter, gress, roser og bjørkeløv.

Men brudebuketten er fortsatt en godt bevart hemmelighet. Det eneste Slottets informasjonssjef Wenche Rasch vil si om den, er at den skal lages i Trondheim.

Seriss og mintfarge er de faglige betegnelsene på henholdsvis den lyse rosa og de lyse blågrønne fargen som skal pynte opp Trondheim i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer