- Eventyrlig snuoperasjon av Arbeiderpartiet

Trine Skei Grande jubler over at Ap nå vil satse på læreren.

FORNØYD: Venstre fremmet mange forslag for å sikre kvalifiserte lærere i skolen og mer kvalitet i barnehage og SFO. Nå har endelig også Ap kommet på banen, mener Grande som håper Ap nå kan stemme for Venstre-forslagene. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FORNØYD: Venstre fremmet mange forslag for å sikre kvalifiserte lærere i skolen og mer kvalitet i barnehage og SFO. Nå har endelig også Ap kommet på banen, mener Grande som håper Ap nå kan stemme for Venstre-forslagene. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Venstre-leder Trine Skei Grande er storfornøyd med Ap's forslag til ny lokalpolitisk plattform, der partiet blant annet vil satse stort på å videre- og etterutdanne lærere. I Dagbladet i dag sier nestleder Helga Pedersen at det innen 2020 bare skal være faglærte lærere i skolen.

Ap vil også stille nasjonale krav til innholdet i skolefritidsordningen, slik at SFO bygger opp under læringen i skolen.

Lokalpolitikere får også beskjed fra partiet sentralt om å følge opp tidlig innsats for lese-, skrive- og regneferdigheter.

- SV har styrt alene - Det er tydelig at Ap har latt SV styre skolepolitikken helt alene de siste årene. Det de nå går inn for, er jo en eventyrlig snuoperasjon. Nå håper jeg Ap vil stemme for de forslagene vi fremmer, som de tidligere har stemt mot. Jeg liker godt når folk blir enige med meg, sier Grande.

Hun viser til en rekke forslag Venstre har fremmet i Stortinget, som Ap har stemt mot.

• Et forslag om å kvalifisere lærere som i dag underviser uten godkjent utdanning/særskilt utdanningsløft for lærere som mangler undervisningskompetanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer