Evig liv

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På barneskolen gikk jeg i parallellklasse med Christine Høngerei. Hun vil helst ikke ha navnet sitt i en spalte som dette. Det må jeg respektere. Christine var en flink og tillitsfull elev. Men på gymnaset var det noen som forvansket navnet hennes fra Høngerei til Hønegrei. Det var selvfølgelig bare tøv, og overhodet ikke noe i det. Ikke på noen måte. Men da hennes mor giftet seg om igjen med en kar som het Christophersen, tok Christine stefarens navn og ble Christine Christophersen. Jeg tar dette litt grundig fordi det alltid er greit å vite litt om bakgrunnen til folk. Christine ble utdannet farmasøyt, og fikk en godt betalt jobb i et stort medisinfirma. I dag har hun god kontakt med mange framstående leger. På jobben har hun signaturen CC, og det blir hun også kalt av sine kolleger. Det forandret seg riktignok da hun flyttet til Ullern. Da kalte kollegene henne CC Vest, etter kjøpesenteret på de kanter. Det likte hun ikke, men jeg mener jo at slikt må man bare finne seg i, overse det og legge det bak seg. Nå vel, nok om det, men det sier jo litt om Christine da.

De siste dagene har hun vært svært opptatt av genet p53, og diskutert det mye med sine legevenner. Ja, jeg vet ikke om det er venner, men hun har i hvert fall diskutert det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer