F for Forsvaret

Nytt stort forsvarsmagasin på gata i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Med minst 100 sider og et månedlig kjempeopplag på 165 000 blir forsvarets nye magasin F Norges største forsvars- og sikkerhetspolitiske magasin.

Magasinet overtar for Forsvars Forum (tidligere Forsvarets Forum), samtidig som forsvarsgrenenes egne magasiner Hærfra, I Marinen, Luftled, og Login legges ned.

Uavhengig

Magasinet skal være uavhengig og følge journalistiske kriterier og redaktørplakaten slik forgjengerne Forsvars Forum og Forsvarets Forum gjorde.

- Det ville ikke vært mulig å skape et blad som engasjerer hvis vi ikke hadde muligheten til å rette kritiske søkelys, og være uavhengig i forhold til journalistikken vi utøver, sier redaktør Erling Eikli til Dagbladet.no.

Eikli har 30 år bak seg i redaksjonen, som i 1945 begynte som Mannskapsavisen, i 1980 ble Forsvarets Forum, i 2004 ble Forsvars Forum, og nå skal hete F.

Det nye magasinet dobler både sideantallet og opplaget i forhold til gamle Forsvars Forum. For å klare dette er de lovet å få overført ressursene Forsvaret brukte på å lage sine internmagasiner for Marinen, Hæren, og Luftforsvaret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer