Få Ap-politiker til å betale den nye formuesskatten din!

Hvis skatten går ut over evnen til å dekke barnas behov, lover Andreas Halse å betale.

UTFORDRER: Tidligere leder i Oslo AUF, lover å betale den økte skatten for én familie, dersom endringene i formuesskatten som ble presentert i gårsdagens statsbudsjett for 2010, gjør at en familie sliter med å dekke behovene til barna sine. FOTO: PRIVAT
UTFORDRER: Tidligere leder i Oslo AUF, lover å betale den økte skatten for én familie, dersom endringene i formuesskatten som ble presentert i gårsdagens statsbudsjett for 2010, gjør at en familie sliter med å dekke behovene til barna sine. FOTO: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Ap-politiker og blogger Andreas Halse skriver varmt om endringene i formuesskatten i statsbudsjettet for 2010.

Han går hardt ut mot kritikerne av endringene av formuesskatten basert på boligens likningsverdi, som han mener var for kjappe på avtrekkeren da de slaktet planene i går morges.

- Finn én småbarnsfamilie i Norge som virkelig blir hardt rammet av denne formueskatten, som opplever at dette går ut over deres evne til å dekke barnas behov, så skal jeg personlig betale den ekstra formueskatten deres, skriver bystyre- representanten i Oslo i en utfordring til Høyres Peter S. Gitmark.

Utfordrer Fra Høyre hevdet i går både nestleder Jan Tore Sanner og stortingsrepresentant Gitmark at endringene ville kunne ramme barnefamilier, noe Halse mener er helt feil.

Ifølge finansdepartementet er snittinntekten på de som får 15 000 mer i skatt på 3 millioner. Derfor har han liten tro på at det er mange barnefamilier som vil slite med endringene.

• Regn ut et anslag på din boligs nye ligningsverdi på Finansdepartementets boligkalkulator.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer