Få billetter igjen til kontinentet

Tog og busser er fulle helga gjennom.

BLIDEST I BY'N: Torbjørn Undeland skulle holde en times foredrag i Tromsø onsdag. I ettermiddag, to døgn seinere, satte han seg på flytoget igjen for å hente bilen på Gardermoen. - Jeg har aldri vært så glad for å se Oslo. Og jeg skal aldri reise til Tromsø igjen. Aldri, sier Undeland. Foto: Håkon Eikesdal
BLIDEST I BY'N: Torbjørn Undeland skulle holde en times foredrag i Tromsø onsdag. I ettermiddag, to døgn seinere, satte han seg på flytoget igjen for å hente bilen på Gardermoen. - Jeg har aldri vært så glad for å se Oslo. Og jeg skal aldri reise til Tromsø igjen. Aldri, sier Undeland. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Går flytoget?

- Ja, det går hver 20. minutt.

Mannen som spør sprekker opp i et smil. Onsdag reiste han til Tromsø med fly. Da han skulle ned igjen ikke lenge etter var all flytrafikk stanset.

- Jeg skulle bare holde en times foredrag der oppe. Nå har jeg reist 35 timer og skal hente bilen min på Gardermoen, sier Torbjørn Undeland.

Avdelingsdirektøren for forvaltning og analyse i Senter for statlig økonomistyring har imidlertid tatt sin siste tur til Nordens Paris. Bedyrer han.

- Jeg skal aldri reise til det avdelingskontoret vårt igjen. Aldri.

- Jeg har aldri vært så glad for å se Oslo som nå. Først satt jeg på en buss i fem timer til Narvik, så 18 timer på tog til Gävle, fem nye timer til Örebro, og på vei derfra og hit kjørte jeg forbi Mysen. Der bor jeg, så det var jo litt dumt at jeg ikke kunne stoppe. Det skal bli godt å komme hjem og ta en dusj. Og pusse tenner. Og spise.

Glade passasjererTil tross for null flyvninger inn og ut av Oslo Lufthavn Gardermoen fredag gikk altså flytoget med vanlige lørdagsruter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer