Få EM-baller til de prostituerte

De prostituerte i Nederland klager over at det ikke blir slått nok lange baller i deres retning under EM. Supporterne er nemlig altfor opptatt av fotball til å gå på bordell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strippebuler og bordeller hadde regnet med rekordomsetning da fotballsupportere fra hele Europa inntok Nederland. Men sånn har det slett ikke blitt. Supporterne er rett og slett altfor opptatt av fotball. Omsetningen har gått ned.

- I vår klubb kjemper fotballspillere og kvinner mot hverandre, og det ser ut som om det er fotballspillerne som vinner, forteller daglig leder på klubben Kamasutra til det nederlandske nyhetbyrået ANP, ifølge BA.

Omsetningssvikten har ført til at flere av de prostituerte er permittert. Nå ser de fram til at mesterskapet blir over, slik at de kan begynne å tjene penger igjen.

- Vi ser masse folk i supporterutstyr, men det er stort sett bare de engelske som kommer inn. De er enten et mareritt eller for fulle til å prestere noe, sukker Mariska Majoor på de prostituertes informasjonssenter i Amsterdam.

SVIKT: Omsetningssvikt i Red Light District.