Dagbladets app

Få siste nytt hos Dagbladet

Med Dagbladets app på mobil er du alltid oppdatert på de siste nyhetene.

SISTE NYTT: Med Dagbladets app får du varsling om siste nytt først og du holder deg oppdatert på det aller siste innen nyheter, sport og underholdning. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Med Dagbladets nyhetsapp er du i førersetet. Dagbladet skal være først med siste nytt innen nyheter, sport og underholdning og gi deg varslinger på de viktigste sakene.

I appen kan du selv velge hvilke saker og temaer du ønsker å bli varslet om og skreddersy varslingene du kan få rett til hjemskjermen på din telefon.

I selve appen vil du få lynrask oversikt over de siste og viktigste nyhetene - døgnet rundt.

OVERSIKTLIG: Slik ser Dagbladet-appen ut.
OVERSIKTLIG: Slik ser Dagbladet-appen ut. Vis mer

Det beste av politikk, forbrukerstoff, reise og meningsinnhold er også samlet i den raske appen, som gir deg full tilgang på Dagbladets innholdsunivers.

I tillegg får du livedekning og nyhetsstudio gjennom appen, som leverer siste nytt hele døgnet.

Appen tilbyr også hele Dagbladets videounivers for deg, med de ferskeste videoklippene, de mest oppsiktsvekkende viral- og kjendisvideoene ute og omfattende livedekning av de siste nyhetshendelsene fra inn- og utland.

Appen tilbyr også prisvinnende reportasjer og spesialer, samt alle eksklusive saker fra Dagbladet pluss.

I appen kan du også enkelt kjøpe Dagbladet Pluss, som gir deg daglige premiumartikler, e-avisa, Magasinet og mye mer - alt i mobilvennlig format.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer