Få siste nytt i Dagbladets app

Med Dagbladets app er du alltid oppdatert på de siste nyhetene. Den gir deg pushvarslinger på det du vil ha og lynrask oversikt over nyheter, sport og underholdning.

SISTE NYTT: Med Dagbladets app får du varsling om siste nytt først og du holder deg oppdatert på det aller siste innen nyheter, sport og underholdning. Vis mer

Få med deg siste nytt!

Med Dagbladets nyhetsapp er du i førersetet. Dagbladet skal være først med siste nytt innen nyheter, sport og underholdning og gi deg pushvarslinger på de viktigste sakene.

I appen kan du selv velge hvilke saker og temaer du ønsker å bli varslet om, og skreddersy pushvarslingene du kan få rett til hjemskjermen på din telefon.

I selve appen vil du få lynrask oversikt over de siste og viktigste nyhetene - døgnet rundt.

OVERSIKTLIG: Slik ser Dagbladet-appen ut.
OVERSIKTLIG: Slik ser Dagbladet-appen ut. Vis mer

Det beste av politikk, forbrukerstoff, reise og meningsinnhold er også samlet i den raske appen, som gir deg full tilgang på Dagbladets innholdsunivers.

I tillegg får du livedekning og nyhetsstudio gjennom appen, som leverer siste nytt hele døgnet.

Appen tilbyr også hele Dagbladets videounivers for deg, med de ferskeste videoklippene, de mest oppsiktsvekkende viral- og kjendisvideoene ute og omfattende livedekning av de siste nyhetshendelsene fra inn- og utland.

Appen tilbyr også prisvinnende reportasjer og spesialer, samt alle eksklusive saker fra Dagbladet pluss.

I appen kan du også enkelt kjøpe Dagbladet Pluss, som gir deg daglige premiumartikler, e-avisa, Magasinet og mye mer - alt i mobilvennlig format.