Få spor etter drapsmann

Politiet hadde i kveld ennå ikke pågrepet mannen som i går knivstakk og drepte en 39 år gammel mann på Grünerløkka i Oslo. 39-åringen døde senere av skadene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det som skjer nå er at vi fortsetter rundspørringen i området og avhør av vitner. Vi ønsker å danne oss et bilde av hva som skjedde på åstedet, og kanskje komme fram til et mulig motiv. Det er fremdeles lite som tyder på at drapsmannen og den drepte kjente hverandre, forteller avdelingssjef Finn Abrahamsen ved Voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til NTB.

Forvirret og tynnkleddHan understreker at det fram til i kveld var uklart hva som egentlig skjedde da 39-åringen ble knivstukket like ved sitt hjem i krysset Stolmakergata/Øvre gate på Grünerløkka. 39-åringen ble brakt til Ullevål sykehus, der han døde en times tid senere.

- Vitneutsagn tyder på at drapsmannen også oppholdt seg i området tidligere på dagen. Flere mennesker har observert en tynnkledd mann som oppførte seg merkelig i nærheten av åstedet, sier Abrahamsen.

- Det at han var så tynnkledd, kan være en indikasjon på at han ikke bor langt fra åstedet, men så langt har vi ingen opplysninger som knytter ham til et bestemt sted, understreker han.

BlodsporPolitiet tror drapsmannen må ha blitt sett av en rekke mennesker, både før knivstikkingen fant sted ved 15-tida torsdag, og under flukten i retning Akerselva og Hausmannsgate.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer