Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Få spor etter drapsmann

Politiet hadde i kveld ennå ikke pågrepet mannen som i går knivstakk og drepte en 39 år gammel mann på Grünerløkka i Oslo. 39-åringen døde senere av skadene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det som skjer nå er at vi fortsetter rundspørringen i området og avhør av vitner. Vi ønsker å danne oss et bilde av hva som skjedde på åstedet, og kanskje komme fram til et mulig motiv. Det er fremdeles lite som tyder på at drapsmannen og den drepte kjente hverandre, forteller avdelingssjef Finn Abrahamsen ved Voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til NTB.

Forvirret og tynnkledd
Han understreker at det fram til i kveld var uklart hva som egentlig skjedde da 39-åringen ble knivstukket like ved sitt hjem i krysset Stolmakergata/Øvre gate på Grünerløkka. 39-åringen ble brakt til Ullevål sykehus, der han døde en times tid senere.

- Vitneutsagn tyder på at drapsmannen også oppholdt seg i området tidligere på dagen. Flere mennesker har observert en tynnkledd mann som oppførte seg merkelig i nærheten av åstedet, sier Abrahamsen.

- Det at han var så tynnkledd, kan være en indikasjon på at han ikke bor langt fra åstedet, men så langt har vi ingen opplysninger som knytter ham til et bestemt sted, understreker han.

Blodspor
Politiet tror drapsmannen må ha blitt sett av en rekke mennesker, både før knivstikkingen fant sted ved 15-tida torsdag, og under flukten i retning Akerselva og Hausmannsgate.

- I tillegg håper vi leger og legevakt vil melde fra dersom de har hatt kontakt med mannen, som også ble skadd under knivstikkingen. Hvor alvorlig vet vi ikke, men vi har funnet blodspor etter ham flere steder, framholder Abrahamsen.

Vitner har beskrevet drapsmannen som relativt mørk i huden, med mørkt krøllete hår. Han skal være mellom 1.75 og 1.80 høy.

- Vi vet ingen ting annet om ham, bortsett fra at han har begått et meget alvorlig drap. Siden vi har så få opplysninger, har vi ennå ikke gått ut og advart folk mot mannen, vi vil jo ikke skake opp noen unødig i julestria, sier Abramsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media