Få spor etter gjerningsmenn som brøt seg inn i bolig i Horten

Offer fikk ingen alvorlige skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

( Dagbladet): Politiet i Vestfold fikk melding klokka 0.45.om knivstikking i en bolig i Horten.

I 08-tiden lørdag forteller politiet at det ikke er snakk om en alvorlig hendelse, men at de fortsatt jakter for gjerningsmenn.

- Vi leter etter to ukjente gjerningsmenn. Vi kommer til å etterforske saken videre, sier Marius Kndusen, operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, til Dagbladet.

Ikke alvorlig

Politiet ser ikke på hendelsen som alvorlig.

- Det er snakk om «risping» av kniv, ikke knivstikking. Ambulansen ankom stedet i natt, men han ble sendt på legevakta for videre sjekk, sier Knudsen.

Det har ikke vært noen utvikling i saken siden i natt og politiet har lite å gå etter i jakten på to personer som brukte kniv mot en mann i forsøk på å ta seg inn i boligen hans i Horten, skriver NTB.

De to ukjente mennene ringte på døra til mannen i 30-årene natt til lørdag. Da han åpnet, prøvde de å ta seg inn i huset, men 30-åringen fikk stoppet dem. I basketaket ble han slått i ansiktet og stukket med en kniv på overkroppen, men han ble ikke alvorlig skadd.

Mysterium

– Vi leter fortsatt etter to personer. Vi har ikke gode beskrivelser av mennene, så vi har ikke mye å gå på, sa operasjonsleder Per Andreassen i Sør-Øst politidistrikt til NTB rundt klokka 5.

Foreløpig framstår saken som et mysterium.

– Etter det vi kjenner til er det ingen relasjon mellom fornærmede og gjerningsmennene. De er helt ukjente. Han kan heller ikke se noen grunn til at han skulle få besøk av noen som oppførte seg sånn, sier Andreassen til NTB.