Få spor etter knivstikking av drosjesjåfør

Politiet har få spor å gå etter i jakten på en ukjent gjerningsmann som onsdag ettermiddag knivstakk en 43 år gammel drosjesjåfør i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

43 åringen ligger hardt skadd på Ullevål universitetssykehus og har av den grunn ikke blitt avhørt av politiet. Politiet har fått inn få tips i saken.

- Vi ser alvorlig på saken og oppfordrer folk som kan ha sett noen uregelmessigheter, enten der drosjesjåføren plukket opp gjerningsmannen eller på Ekeberg der knivstikkingen skjedde, om å ta kontakt, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet vet ennå ikke noe om omstendighetene rundt knivstikkingen, og de vet heller ikke om noe er stjålet fra drosjen.

- Det er vanskelig å si om dette dreier seg om et ran. Grunnen til det er at vi ikke vet om noe er forsvunnet fra drosjen, men vi har bedt familien til 43-åringen om hjelp til å finne ut av dette, sier Abrahamsen til NTB.

Drosjesjåføren ble stukket med kniv av det politiet mener er en i mann i 25-årsalderen. Ved hjelp drosjenes registreringssystem har politiet funnet ut at 43-åringen plukket opp en passasjer, som de tror er gjerningsmannen, i Birkelunden på Grünerløkka klokka 15.26. Drosjen kjørte deretter til Ekeberg hvor sjåføren utløste alarmen i drosjen klokken 15.45.

Drosjesjåføren ble stukket med kniv i halsen og i magen og ligger livstruende skadd på Ullevål universitetssykehus. Sykehuset opplyser til NTB onsdag ettermiddag at tilstanden hans betegnes som ustabil.

(NTB)