Facebook beklager at brystkreftgruppe ble stengt

- Ble stengt ved en feil.

ÅPNET IGJEN: Ei gruppe til støtte for kvinner som står i kø for å få nye bryster etter kreftoperasjon, ble av Facebook. Årsaken er at om lag ti slike bilder ble lagt ut i helga. Foto: Privat
ÅPNET IGJEN: Ei gruppe til støtte for kvinner som står i kø for å få nye bryster etter kreftoperasjon, ble av Facebook. Årsaken er at om lag ti slike bilder ble lagt ut i helga. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det ramaskrik både i sosiale medier og den fysiske verden etter at ei Facebook-gruppe til støtte for brystkreftrammede ble stengt av Facebook, siden gruppa - ikke unaturlig - hadde lagt ut bilder av kvinnebryster.

Nå beklager Facebook at brystkreftgruppa ble stengt, og har åpnet den opp igjen.

En feil I et innlegg i støttegruppa Vi som vil ha tilbake: Vi venter fandenmeg ikke på ny pupp etter kreft siteres Facebook-talsmann Jan Fredriksson på følgende:

- Hei, nå har jeg vært i kontakt med Facebook Dublin som håndterer denne saken (på linje med alle henvendelser om Facebook i Europa). De har besluttet å åpne gruppe umiddelbart. Gruppa ble stengt ved en feil, og Facebook ber deg og alle rammede om unnskyldning.

Og gruppemedlemmene jubler:

- Herlig! - Herlig ! Er ikke dette Girlpower så vet ikke jeg !!!!! Love you GIRLS !!!!! Nå skal vi virkelig slåss & stå på videre !!!!!!, skriver en bruker.

- Godt å se at dere er back in business! Stå på, bra jobba! :-), skriver en annen.

Gruppa ble startet av P4-programleder Lise Askvik og en venninne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer