Facebook kan bli åpnet for barn

Undersøkelse viste i fjor at det allerede finnes 7,5 millioner barn under 13 år der.

BARN: En undersøkelse gjort i fjor viste at flere millioner barn under 13 år allerede er på Facebook, nå prøver Facebook å finne løsninger som gjør det mulig for barn å være der gjennom sine foreldres brukerkontoer. Foto: AP Photo/Paul Sakuma/NTBScanpix
BARN: En undersøkelse gjort i fjor viste at flere millioner barn under 13 år allerede er på Facebook, nå prøver Facebook å finne løsninger som gjør det mulig for barn å være der gjennom sine foreldres brukerkontoer. Foto: AP Photo/Paul Sakuma/NTBScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Facebooks utviklere forsøker å finne løsninger som gjør det mulig å slippe til barn gjennom foreldrenes brukerkontoer, skriver The Wall Street Journal. Foreldrene vil da ha kontroll over barnas sider.

Facebook har i dag en aldersgrense på 13 år, men en undersøkelse viste i fjor at det allerede finnes 7,5 millioner barn under 13 år på Facebook. Selskapet påpeker selv at alderskontroll på nettet er vanskelig å gjennomføre.

Ifølge The Wall Street Journal er det fortsatt uklart om Facebook vil innføre de tekniske løsningene som nå blir prøvd ut.

(NTB)