Fagereng får hjelp av Ola Thune

Tidligere rådmann i Bergen, Ragnar Fagereng, og hans kone har bedt privatetterforsker Ola B. Thune om hjelp før saken mot dem skal gjenopptas i lagmannsretten i februar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ola B. Thune har bekreftet at den tidligere rådmannen har kontaktet ham i forbindelse med at saken deres skal opp i lagmannsretten i februar. NTB får opplyst ved Thunes firma, Thune Security, at privatetterforskeren har sagt ja til oppdraget.

Møtte Thune

Thune ønsker ikke si noe om hva ekteparet Fagereng konkret har bedt om hjelp til, men det er allment kjent at de var svært misfornøyde med politiets etterforskning i saken. Tidligere denne uken reiste Thune til Bergen for å møte ekteparet.

Ragnar Fagereng ble 6. februar i år dømt i Bergen byrett til fem måneders ubetinget fengsel for fem tilfeller av falske anmeldelser og for forsikringsbedrageri.

Hans kone ble dømt til fengsel i ni måneder for å ha anmeldt en rekke fiktive overfall og tyverier, for flere forsikringsbedrager ier og for ulovlig erverv av smertestillende medikamenter. Fem av månedene i konens dom ble gjort betinget.

(NTB)