Fagernes slipper rettsmøte

Spydkaster Pål Arne Fagernes var på narkofest i en leilighet da den ble stormet av politiet. Nå slipper han å vitne om kokainen han fikk på festen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 26 år gammel mann møter i dag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha overlevert kokain og/eller hasj til Fagernes i en leilighet i Stovner senter i Oslo i november 2001.

Fagernes, 26-åringen og en annen mann ble pågrepet da politiet aksjonerte mot leiligheten. Det ble beslaglagt 700 gram amfetamin, 70 gram kokain, 100 gram hasj og 2,5 liter av det flytende narkotiske stoffet GHB i politiaksjonen. I politiavhør har tiltalte forklart at han ga Fagernes og tredjepersonen brukerdoser med kokain og hasj. Fagernes ble senere bøtelagt for dette forholdet og vedtok en bot på 2000 kroner.

26-åringens forsvarer, Morten Furuholmen vurderte en stund å innkalle Fagernes som vitne i saken, men han har nå bestemt seg for å la være.

- Etter å ha snakket med min klient er det klart at jeg ikke har behov for Fagernes som vitne i retten, sier Furuholmen til Dagbladet.no.

LAGT BRÅKET BAK SEG:</B> Etter flere skandaler med fyll og narko satser Pål Arne Fagernes nå igjen på idretten. Han driver både med boksing og friidrett.