Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Faithless gjenoppstår på Quartfestivalen

I går kveld fikk Quart-ledelsen beskjed om at Faithless gjenoppstår og kommer til Kristiansand likevel. Men Quartfestivalen dropper lydløst nattrave med hodetelefoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært mye fram og tilbake med britiske Faithless, som for kort tid siden dro inn årene og avlyste hele europaturneen, visstnok på grunn av krangel.

- Vi har akkurat fått beskjed om at bandet med originalbesetningen er kommet sammen, og derfor gjør vi selvsagt plass til dem i Bendiksbukta lørdag 5. juli, sier Pål Hetland i Quart.

Dermed ligger det an til et heftig møte med Rollo, Sister Bliss, Maxi Jazz, Jamie Cotto og Pauline Taylor og dampende soul, hip hop, r&b og house fra albumet «Reverenge».

Quart-ledelsen så for seg et unikt natt-rave der lyden ville bli sendt via ISDN-linjer og inn på festdeltakernes hodetelefoner. Nå må Quart Festivalen droppe sin kongstanke.

Årsaken er at Future Sound Of London har trukket seg fra prosjektet. Det anerkjente tekno-laget skulle sitte i London og spille, og derfra overføre lyden til Kristiansand. Men dårlige erfaringer med et liknende prosjekt i England har ført til at de har gitt Quart-ledelsen beskjed om at de ikke akter å gjennomføre.

Dermed avsluttes årets Quart med et mer tradisjonelt natt-rave - med lyd.